Broei Utrecht

Welkom!

Thuisbezorgd:

Om jullie ondanks de avond lockdown nog steeds te kunnen verblijden met veganistische heerlijkheid, hebben wij de thuisbezorgd tijden verruimd! Van 11:00 tot 20:00 is onze nieuwe menukaart dus vanuit huis te bestellen. 

https://www.thuisbezorgd.nl/menu/broei?shipping=pickup

Woon je in de buurt en regent het geen pijpenstelen? Bel ons dan met je bestelling en kom het zelf ophalen (tot 20:00 uur)! Goed voor de cardio en voor de portemonnee :)


Weekend: ONS  DIY Thuis menu → enkel afhalen

Voor iedereen die geen keukenprins(es) is of gewoon geen zin heeft om uren in de keuken te kokkerellen: Het BROEI DIY Thuis Menu! 

Laat ons jou helpen om indruk te maken op jouw date, vrienden of familie! Vanaf dit weekend hebben we namelijk een DIY BROEI thuismenu voor €28.50 p.p.! Hoef je echt geen keukenprins(es) voor te zijn. Als jij een paar dingetjes op kunt warmen en het mooi op een bordje kan leggen, doen wij de rest. Behalve de afwas, die moet je ook zelf doen (of je date.. werk moet eerlijk verdeeld worden, he).  

Het menu is bedoeld om te delen! Heel veel kleine hapjes om op tafel te zetten en gezellig samen van te genieten 

Bestel het donderdags voor 16:00 uur via mail (Broei.utrecht@gmail.com), telefoon (030 737 0005) of in het restaurant (dus niet via Thuisbezorgd) om dit weekend nog lekker veganistisch te kunnen dineren a la BROEI : )

Broei Utrecht